Šalát s opečeným tofu
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
údený syr tofu
1
ks
hlávkový šalát
6
ks
cherry paradajky
hrozno
Dresing
1
ks
biely jogurt
3
strúčiky
cesnaku
petržlenová vňať
postup
1.
Umyjeme a rozložím hlávkový šalát na tanier. Umyjeme pár bobúľ hrozna a cherry paradajky a poukladáme na hlávkový šalát.
2.
Údený tofu syr prekrojíme po dĺžke, aby sa nám lepšie opiekol. Opečieme na trošku oleji z každej strany.
3.
Dresing: zmiešame biely jogurt, pretlačený cesnak a čerstvú petržlenovú vňať.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
haloo21
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.