FOTORECEPT: Fazuľová polievka s údeným mäsom
6
porcií
130
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
fazuľa maslová biela
1
ks
cibuľa
5
lístky
bobkový list
400
g
bravčové údené rebierko
1
ks
klobása
soľ
mleté čierne korenie
zásmažka
olej
hladká múka
mletá červená paprika
halušky
1
ks
vajce
hladká múka
postup
1.
Fazuľu si deň vopred namočíme do vody.
2.
Dáme variť do vody spolu s celou cibuľou a bobkovým listom.
3.
Po hodine pridáme údené rebrá a varíme kým sa nerozvaria.
4.
Pripravíme si zásmažku z oleja a hladkej múky a keď vychladne pridáme červenú papriku.
5.
Pred koncom varenia pridáme nakrájanú klobásku.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.