Pridať recept

Bravčový steak s fazuľou

ingrediencie

4 plátky
bravčová kotleta alebo sviečkovica
60 ml
olivový olej
1 strúčik
cesnaku
trochu
citrónová kôra
trochu
citrónová šťava
3 konzervy
biela fazuľa
soľ

postup

1.
Kotlety alebo sviečkovicu osolíme a opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán. Pečieme ich na prudkom ohni asi 1 minútu a pol z každej strany. Potom ich odložíme na teplé miesto.
 
2.
Medzitým dáme hrnca zohriať olivový olej, pridáme k nemu pretlačený cesnak, postrúhanú citrónovú kôru a citrónovú šťavu.
3.
Fazuľu scedíme a pridáme k oleji na panvici. Zamiešame, ohrejeme a podľa chuti osolíme. Podávame k upečeným steakom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...