Mandarínkovo-tvarohová torta
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
jemný tvaroh
250
g
biely jogurt
100
g
práškový cukor
2
ks
mandarinkový kompót
3
ks
detské piškóty
200
g
Mascarpone
200
g
kyslá pochúťková smotana
3
ks
vanilkový cukor
postup
1.
Pripravíme si plnku: Dva tvarohy zmiešame s jogurtom a s mandarínkovým kompótom bez šťavy. Primiešame cukor.
2.
Na dno tortovej formy poukladáme piškóty, ktoré pokropíme šťavou z kompótu. Na trieme na ne polovicu plnku. Opáť poukladáme piškóty, pokvapkáme ich šťavou z kompótu a natrieme zvyšok plnky.
3.
Mascarpone si vymiešame s kyslou smotanou a vanilkovými cukrami. Natrieme na plnku.
4.
Vrch torty ozdobíme podľa fantázie a odložíme do chladničky na minimálne 18 hodín.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.