Šťavnaté rybie filé
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
rybie filé
100
ml
biele víno
5
PL
rastlinný tuk Flora Gold
trochu
hladká múka na obaľovanie
trochu
žerucha
trochu
soľ
trochu
korenie
postup
1.
Rybu osušíme v papierovej servítke, osolíme, okoreníme a zľahka obalíme z oboch strán v múke.
2.
Na panvici rozohrejeme Floru a krátko a prudko rybu opečieme z oboch strán, aby vo vnútri zostala šťavnatá. Zalejeme vínom a čiastočne necháme odpariť tekutinu. Nakoniec posypeme žeruchou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.