Hovädzie mäso s krúpami
4
porcie
120
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie mäso
100
g
tuk
30
g
cibuľa
200
g
krúpy
3
ks
mrkva
štipiek
soľ
štipiek
rasca
štipiek
majorán
štipiek
mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Cibuľu opražíme na rozpálenom tuku, pridáme mäso a za občasného podlievania dusíme domäkka.
2.
Krúpy preberieme, umyjeme a spolu s nastrúhanou mrkvou dusíme domäkka. Dochutíme ich soľou, korením, rascou a majoránom. Poriadne premiešame a dodusíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.