Pečeňová nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
bravčová alebo teľacia pečeň
50
g
slanina
1
ks
cibula menšia
citrón
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na slanine, pridáme pomletú pečeň, okoreníme a dusíme.
2.
Podľa potreby podlejeme vodou. Keď zmes zhustne, pokvapkáme citrónovou šťavou a podľa chuti osolíme.
3.
Natierame na hrianky zo sendviča alebo chleba. Hotové podávame posypané bylinkami alebo nasekanou pažítkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.