Jogurtový zeleninový šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
šalátová uhorka
4
ks
cibuľa
2
ks
paradajka
2
poháre
biely jogurt
trochu
petržlenová vňať
trochu
kôpor
1
KL
mletá rasca
trochu
korenie biele mleté
trochu
soľ
postup
1.
Uhorku nakrájame na veľmi malé kocky, pridáme malé cibuľky nakrájané nadrobno, osolíme, premiešame a odložíme do chladu na 30 minút.
2.
Potom zmes dáme so misy, pridáme olúpané rozštvrtené paradajky, nasekanú zelenú petržlenovú vňať, kôpor a zľahka premiešame.
3.
Jogurt rozmiešame a nalejeme na uhorkovú zmes, ktorú osolíme, okoreníme rascou, mletým bielym korením a odložíme do chladničky asi na 1 hodinu.
4.
Podávame studený, ozdobený čerstvým kôprom a s chlebom alebo hriankou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.