FOTORECEPT: Hubník - Slaný hubový koláč
3
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
huby
4
ks
rožok
2
ks
vajce
200
ml
mlieko
1
KL
soľ
2
g
korenie čierne mleté
1
g
rasca
1
PL
petržlenová, alebo zelerová vňať
5
PL
olej
1
ks
cibuľa
2
ks
cesnak strúčik
postup
1.
Pripravíme si suroviny. Nerobila som veľmi veľký, nakoľko som nevedela, či bude chutiť priateľovi.
2.
Na oleji speníme nakrájanú cibuľu a cesnak.
3.
Pridáme nakrájané huby, osolíme, okoreníme, pridáme rascu a dusíme do mäkka.
9.
Potom ju pridáme do rožkov, pridáme sneh z bielkov, ešte majoránku a premiešame
10.
Zmes dáme na plech, ktorý sme natreli olejom...
11.
...dáme piecť do vyhriatej rúry na 180-200 stupňov, a pečieme cca 30-40 minút, podľa toho, aký je koláč vysoký.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.