Kapor v zemiakovom ceste
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kapor
trochu
mletá rasca
trochu
soľ
1
ks
citrón
200
g
zemiaky
1
ks
vajce
2
strúčiky
cesnaku
50
g
hladká múka
trochu
majoránka
20
g
syr Niva
trochu
mlieko
trochu
čierne korenie
postup
1.
Kapra naporcujeme na plátky cca 4 x 4 cm a 1 cm hrubé, nasolíme, trochu posypeme rascou, pokvapkáme citrónovom a necháme odležať.
2.
Cesto pripravíme z jemne nastrúhaných zemiakov, trochy teplého mlieka, roztlačeného cesnaku, majoránky, soli, rasce a korenia, vajca, múky a nastrúhaného syra Niva.
3.
Kúsky kapra namáčame v pripravenom ceste a dozlata upečieme na rozpálenom oleji.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.