Rezancové lievance
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
250
g
múka
štipiek
soľ
3
ks
vajce
1/2
liter
mlieko
Na zafarbenie
1/8
liter
paradajkový pretlak
1
ks
posekaná zelenina
1
ks
tuk na pečenie
postup
1.
Suroviny na cesto vymiesime na hladko. Pri výrobe červených lievancov zmenšíme nožstvo mlieka. Zelené lievance " zafarbíme" zelenou, napríklad špenátom.
2.
Cesto upečieme v horúcom tuku na panvici na jemné lievance.
3.
Lievance ihneď po upečení zrolujeme, nakrájame ich na jemné krúžky a dáme do pripravenej polievky.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.