Srnčia paštéta
nízka
náročnosť
ingrediencie
srnčie pliecko
teľacia pečeň
masť
1
ks
cibuľa
soľ
borievka
mletý muškátový oriešok
mleté čierne korenie
celé nové korenie
majorán
koriander
bobkový list
tymian
3
ks
vajce
slanina
postup
1.
Nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na rozohriatej masti. Potom k nej pridáme na kocky nakrájané mäso. Osolíme. Pridáme všetky koreniny v zozname a dusíme pol hodinu. Podlejeme vodou.
2.
Po pol hodine pridáme k mäsu pokrájanú pečeň a dodusíme. Po vychladnutí mäso zomelieme a potom ho môžeme ešte rozmixovať. Potom ho zmiešame s vajíčkami a premiešame.
3.
Formu na paštétu vystelieme plátkami slaniny. Navrstvíme na ňu mäso a varíme ju vo vodnom kúpeli 2 až 3 hodiny. Po vychladnutí natierame paštétu na chleba.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.