Zeleninová polievka s bravčovým mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové mäso
6
strúčikov
cesnaku
1/2
ks
kel
2
ks
karotka
1
ks
pór
2
ks
zelerový list
1
ks
paradajka
1/4
PL
čierne korenie
1
PL
múka
olej na vyprážanie
soľ
postup
1.
Na oleji osmažíme do žlta strúčiky cesnaku spolu s korením a so soľou. Postupne pridávame nakrájané kúsky bravčového mäsa a na miernom ohni dusíme domäkka.
2.
Potom pridáme nadrobno nakrájanú zeleninu, chvíľu podusíme a zalejeme horúcou vodou. Necháme trochu povariť. Polievku zaprášime troškou múky a nakoniec pridáme nakrájanú paradajku. Podľa chuti môžeme do polievky pridať rezance alebo iný druh cestovín. Posypeme nakrájanou pažítkou.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.