Bravčové mäsko so zemiakovou plackou
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové pliecko
3
ks
červená paprika
1
ks
feferónka
1
ks
cibuľa
1
PL
horčica
mletá červená paprika
soľ
olej
zemiakové placky
postup
1.
Na rozpálenom oleji upražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme k nej na kocky nakrájané mäso. Opečieme, posypeme paprikou a dusíme vo vlastnej šťave.
2.
Keď je mäso polomäkké, pridáme k nemu na pásiky nakrájanú papriku, feferónku, horčicu a udusíme domäkka. Hotové mäsko podávame s pripravenými zemiakovými plackami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.