Koňakový sabayon
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
ml
koňak
50
ml
voda
150
g
krupicový cukor
4
ks
vaječný žĺtok
postup
1.
Do hrnca dáme menšie množstvo vody a necháme zovrieť čím vytvoríme vodný kúpeľ, do ktorého dáme antikorovú misku. Miska by mala mať guľaté dno, aby sa pena dobre šľahala. Do misky dáme súčasne všetky suroviny a rýchlo ich šľaháme metličkou do zhustnutia.
2.
Takto pripravenú penu servírujeme ihneď s ovocím alebo ňou môžeme preliať teplý múčnik.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.