Srnčie bifteky
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
srnčí chrbát
štipiek
mleté čierne korenie
100
ml
červené víno
trochu
olej
štipiek
soľ
trochu
hladká múka
postup
Mäso umyjeme, odblaníme, nakrájame na rezne, naklepeme, okoreníme, polejeme vínom a olejom a necháme niekoľko hodín na chladnom mieste. Potom osolíme, obalíme v hladkej múke a na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán. Podávame na plátkoch sendviča, nasucho opečeného v rúre a s pikantnými omáčkami.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.