Dusené rajčiaky s vajcami
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
2
PL
olej
300
g
rajčiak
soľ
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
4
ks
vajce
1
PL
petržlenová vňať
30
g
syr Eidam
postup
1.
Cibuľu posekáme nadrobno, speníme v rozohriatom oleji a pridáme pokrájané rajčiaky. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme rozotretým cesnakom a krátko podusíme.
2.
Potom na rajčiaky dáme vajcia a necháme ich stuhnúť. Podávame posypané postrúhaným syrom a petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.