Grilované teľacie rebierka
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
teľacie rebierka
40
g
maslo
mleté čierne korenie
soľ
postup
Rebierka: očistíme, odblaníme, osolíme, okoreníme a obalíme múkou. Potrieme rozpusteným maslom a hodíme na gril. Pri grilovaní ich pomaly otáčame a polievame maslom aby sa nevysušili. K hotovému jedlu podávame petržlenové maslo, môžeme poliať aj šťavou z grilu + miešaná zelenina.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.