Marhuľový kompót
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
kg
kryštálový cukor
4
kg
marhuľa
postup
Dôkladne umyjeme marhule, osušíme a rozpolíme. Vyberieme kôstky a polovičky marhúľ dáme do zaváracích pohárov. Každú vrstvu marhúľ posypeme troškou cukru, poháre zavrieme a zavárame 20 minút pri teplote 80°C. Potom kompóty necháme vychladnúť na utierke. Budeme ich skladovať na tmavom mieste.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.