Pridať recept

Pórové placky

ingrediencie

250 g
pór
100 g
údené mäso
3 ks
vajce
3 PL
hladká múka
2 PL
škrob
trochu
soľ
trochu
olej

postup

Z vajec, múky, škrobu, trochu vody a soli urobíme tekuté cestíčko. Pór pokrájaný na kolieska krátko povaríme v posolenej vode. Vychladnutý pór a nadrobno pokrájané údené mäso premiešame s cestíčkom a naberačkou nalievame do rozohriateho oleja. Placky pražíme po oboch stranách doružova. Príloha: zemiaková kaša a zeleninový šalát.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.