Fašírky so šošovicou
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
červená šošovica
350
g
mleté kuracie mäso
60
g
strúhanka
1
PL
citrónová šťava
1
ČL
oregano
soľ
mleté čierne korenie
olej na vysmážanie
postup
1.
Šošovicu uvaríme do mäkka, scedíme a dáme do misy. Pridáme strúhanku, mleté mäso, oregano, citrónovú šťavu, soľ, korenie a poriadne premiešame. Zo vzniknutej hmoty vyformujeme fašírky.
2.
Fašírky opekáme z oboch strán asi 8 minút do zlatista a položíme ich na papierový obrúsok, aby sme ich zbavili prebytočného tuku. Podávame teplé.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.