Maďarské pečené mäso
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové mäso
podľa chuti
soľ
1
strúčik
cesnaku
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
olej
2
ks
cibuľa
6
PL
sterilizované lečo
trochu
mletá červená paprika
1
ČL
škrobová múčka
postup
1.
Mäso si umyjeme, osušíme, pokrájame na rezne. Vyklepeme a potrieme cesnakom, ktorý sme si pretlačili a zmiešali so soľou. Rezne okoreníme a opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán. Na panvicu pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, lečo, poprášime mletou červenou paprikou, podlejeme horúcou vodou. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme. Počas pečenia mäso obraciame a podľa potreby podlievame horúcou vodou.
2.
Keď je mäso upečené, vyberieme ho, šťavu vydusíme na tuk a zahustíme škrobovou múčkou. Môžeme podávať s varenými zemiakmi poliatymi slaným maslom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.