Pridať recept

Grilované krídelká

ingrediencie

20 ks
kuracie krídla
10 ks
paradajka
10 ks
paprika
1 ks
baklažán
2 PL
olivový olej
1 KL
med
1 PL
ďumbier
grilovacie korenie
zelené korenie
soľ

postup

1.
Pripravíme si marinádu z ďumbiera, oleja, korenín, medu a soli. Do marinády vložíme krídelka a necháme odležať minimálne na 6 hodín.
 
2.
Pomaly opekáme krídelka vo vyhriatom grile a často potierame marinádou. Taktiež súčasne opekáme aj papriky, paradajky a baklažán. Servírujeme s bielym chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Rúru nezapínam, stačí jedna panvica! Fantastické LEPKAVÉ kuracie krídelká z panvice, robím aj 100 kusov
Rúru nezapínam, stačí jedna panvica! Fantastické LEPKAVÉ kuracie krídelká z panvice, robím aj 100 kusov a nikdy nemáme dosť!
Chrumkavé a zároveň úžasne šťavnaté lepkavé krídelká ako tip na dnešný obed. Ak ich raz vyskúšate, iné...
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...
TOP
Marinované bravčové mäso
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...