Pridať recept

Kurča z Perpignanu

ingrediencie

1 ks
kurča
300 ml
smotana
16 plátkov
sendvič
1 KL
ďumbier
1 PL
zmes byliniek
1 KL
cukor
soľ
šafrán
petržlenová vňať

postup

1.
Soľou a korením ochutíme smotanu. Zviažeme kurča a grilujeme v predhriatom grile za polievania ochutenou smotanou.
 
2.
Opečieme plátky sendviča, kurča po chvíľke odležania rozporciujeme. Do zachytenej šťavy z kurčaťa primiešame cukor, mäso polejeme a posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Herbs Drying
Uchovajte si bylinky aj na zimu, poradíme Vám ako nato!
Radi ochucujete jedlá rôznymi zelenými bylinkami? Od jari do jesene to väčšinou nie je žiadny problém, stačí...
Bylinkové Vianoce
Tradičné jedlá dochutené bylinkami: Ktoré patria k Vianociam?
Jedným z najväčších hriechov proti zdraviu, ktorý robia nielen Slováci je solenie. Používame priveľa soli,...
Tu je niekoľko čajov, ktoré by ste mali piť, ak máte tráviace problémy
Tu je niekoľko čajov, ktoré by ste mali piť, ak máte tráviace problémy
Keď vás trápi zápcha, nadúvanie alebo hnačka, mali by ste siahnuť po týchto čajoch.
Bylinky, ktoré majú blahodarný účinok na pankreas? Toto sú nápoje na udržanie jej plného výkonu
Bylinky, ktoré majú blahodarný účinok na pankreas? Toto sú nápoje na udržanie jej plného výkonu
Problémy s pankreasom nespôsobujú závažné príznaky, preto sa oplatí absolvovať pravidelné vyšetrenia, aby sa...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...