Indická omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
strúčik
cesnaku
2
PL
celá rasca
1
ks
cibuľa
400
g
konzervované paradajky
ďumbier mletý
bobkový list
postup
Prelisovaný cesnak opražíme, pridáme mletý ďumbier, rascu a nakrájanú cibuľu. Chuť zvýrazníme ak pridáme aj pár bobkových listov. Kým nám cibuľa zružovie, pridáme nakrájané paradajky z konzervy a budeme variť za stáleho miešania približne štvrť hodinu. Až kým omáčka nezhustne. Môžeme servírovať so strukovinami.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.