Farárske kotlety
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčová kotleta
trochu
maslo na vymastenie
trochu
strúhanka
1
ks
cibuľa
1
ks
cesnaku
trochu
masť
trochu
majorán
1
téglik
smotana
postup
1.
Vykostíme a vyklepeme kotlety. Maslom vymastíme ohňovzdornú misu a vysypeme ju strúhankou. Mäso poukladáme do misy.
2.
Osobitne upražíme cibuľu a cesnak a pridáme ich k mäsu. Mäso môžeme podliať červeným vínom alebo pivom.
3.
Keď je mäso mäkké, posypeme ho majoránom a zalejeme smotanou. Ešte chvíľu povaríme. Podávame s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.