Fotorecept: Žemľová knedľa
6
porcií
100
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
múka polohrubá
20
g
kvasnice
200
ml
mlieko
50
ml
olej
1
KL
cukor
1
KL
soľ
2
ks
rožok
postup
1.
Urobíme kvások z mlieka, kvasníc a cukru, vypracujeme polotuhé cesto a necháme ho kysnúť cca 45 minút.
Cesto dáme na dosku, rozdelíme na dve časti, každú rozvaľkáme a uložíme naň pokrájané rožky
2.
Cesto zrolujeme a vytvarujeme knedľu a necháme ešte cca 10 minúť kysnúť
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.