Plnený husací krk
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
trochu
maslo
1
ks
cibuľa
husacia pečeň
husací krk
husacie srdce
1
ks
rožok
soľ
mleté čierne korenie
majorán
2
ks
vajce
trochu
strúhanka
1
ks
husací krk
postup
1.
Na masle speníme cibuľku, pridáme pečeň, žalúdok a srdce. Dusíme domäkka, nakoniec pomelieme na mlynčeku na mäso aj s jedným namočeným rožkom.
2.
Osolíme, okoreníme, pridáme majorán, 2 vajcia, trochu strúhanky. Naplníme krk, ktorý na jednom konci zaviažeme, zašijeme aj druhý koniec a dusíme asi 45 minút na masle. Hotové pokrájame na kolieska.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.