Marinované morčacie prsia s ananásom
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
morčacie prsia
trochu
mletá červená paprika
6
PL
mlieko
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
polohrubá múka
1
ks
vajce
trochu
údený syr
1
PL
horčica
1
konzerva
zaváraný ananás
postup
1.
Marináda: Vajce, polohrubú múku, soľ, čierne korenie, červenú mletú papriku, mlieko a horčicu zmiešame a namočíme do toho morčacie prsia na 3 - 4 hodiny.
2.
Marinované morčacie prsia vložíme do vyhriatej nádoby a vyprážame asi 4 minúty pod pokrievkou. Otočíme na druhú stranu a vyprážame bez pokrievky.
3.
Na hotové prsia poukladáme kúsky ananásu a prikryjeme ich plátkami údeného syra. Takto prichystané mäso dáme ešte na pár minút zapiecť do rúry, kým sa nám syr pekne nezapečie.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.