Richtárska pochúťka
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
30
dkg
mleté mäso
soľ
korenie
1
ks
cesnaku
1
ks
vajce
1
ks
žemľa
mlieko
10
dkg
šunka
1
ks
cibuľa
1
ks
údená klobása
postup
1.
V mise zmiešame mleté mäso, soľ, korenie, cesnak, vajce a žemľu namočenú v mlieku. Pridáme osmaženú cibuľku a na slížiky pokrájanú šunku.
2.
Zo zmesi vytvoríme bochník, do ktorého zabalíme údenú klobásu. Opečieme na panvici zľahka vymastenej tukom, polejeme mäsovým vývarom a vo vyhriatej rúre upečieme.
3.
Ako prílohu podávame zemiaky alebo zemiakovú kašu.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.