Jablkové lievance
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
80
g
cukor
2
ks
vajce
160
g
hrubá múka
300
g
jablko
200
ml
mlieko
1
KL
kypriaci prášok
škoricový cukor
olej
postup
Vyšľaháme spolu mlieko, žĺtky a cukor, pridáme kypriaci cukor zmiešaný s múkou a sneh, ktorý sme pripravili z bielkov. Na záver primiešame jablká, ktoré sme na jemno nastrúhali. Lievance pečieme z oboch strán na malom množstve tuku. Tesne ako ich ideme servírovať ich posypeme škoricovým cukrom.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.