Pridať recept

Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy

Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

1 ks
brokolica
2 ks
mrkva
9 ks
cherry paradajky
1 ks
cibuľa
100 g
krúpy
2,5 dl
mäsový vývar
1 PL
olivový olej

postup

Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy
Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy
Zdroj: ivet_hrabovska
 
1.
Uvaríme si krúpy a predvaríme brokolicu. Potom odstavíme a vodu zlejeme.
Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy
Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy
Zdroj: ivet_hrabovska
 
2.
Mrkvu nastrúhame a rajčiny nakrájame. Na cibuľke opražíme brokolicu, rajčiny a mrkvu.
Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy
Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Pridáme krúpy, chvíľku ešte orestujeme a zalejeme to všetko vývarom. Ak bude vývaru málo, dolejeme vodu. Osolíme a na pod pokrievkou varíme na miernej teplote do vtedy, kým sa voda nevyparí.
Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy
Fotorecept: Brokolicovo-mrkvové krúpy
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Oplatí sa prať ryžu? Áno, ale z iného dôvodu, ako si myslíte
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...