Parížsky rezeň
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
teľacie mäso
1
štipka
soľ
60
g
hladká múka
2
ks
vajce
150
g
masť
20
g
maslo
1
ks
citrón
postup
1.
Rezne na okraji trocha narežeme, aby sa neskrútili, na tenko ich vyklepeme a osolíme.
2.
V hrnčeku rozhabarkujeme vajcia, hladkú múku a soľ. Rezne rýchlo namočíme do dobre vyšľahaného cestíčka a hneď vyprážame v horúcej masti.
3.
Vypražené ich necháme odkvapkať, potrieme rozpáleným maslom a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.