Rizoto s Tofu a šampiňónmi
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
ryža
250
g
šampiňóny
250
g
tofu
50
g
sterilizovaná kápia
olej
1
ks
cibuľa
droždie
sójová omáčka
drvená rasca
soľ
postup
1.
Na rozpálenom oleji rýchlo opečieme na kocky pokrájané Tofu. Pridáme k nemu plátky šampiňónov, posekanú cibuľu a rascu. Zmes posolíme, poprášime mletou paprikou, podlejeme trochou vody a necháme krátko dusiť.
2.
Keď sú šampiňóny mäkké, primiešame vopred uvarenú ryžu. Rizoto ochutíme droždím a sójovou omáčkou, prizdobíme prúžkami kapie.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.