Plnené rezne z jahňaciny
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
vykostená jahňacina
mleté čierne korenie
soľ
horčica
100
g
anglická slanina
1
ks
cibuľa
hrubá múka
2
ks
vajce
strúhanka
olej
postup
1.
Mäso odblaníme, umyjeme, nakrájame na rezne, mierne naklepeme, okraje narežeme, okoreníme, posolíme a potrieme horčicou.
2.
Na polovicu rezňa dáme plátok slaniny, 2 kolieska cibule, preložíme a spojíme špáradlom.
3.
Obalíme v múke, vo vajciach rozšľahaných so soľou a v preosiatej strúhanke. Na rozohriatom oleji vyprážame z oboch strán.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.