Rezne v marináde
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
bravčové stehno
soľ
mleté čierne korenie
olej
2
PL
maizena
4
ks
vajce
1
PL
plnotučná horčica
2
PL
olej
oregano
bazalka
petržlenová vňať
2
strúčiky
cesnaku
1
KL
vegeta
postup
1.
V miske rozmiešame maizenu s troškou studenej vody, pridáme vajcia, horčicu, olej, oregano, bazalku, posekanú vňať, pretlačený cesnak, vegetu a dobre rozšľaháme.
2.
Mäso nakrájame na plátky a naklepeme. Posolíme, okoreníme a vložíme do marinády. Dobre ich v marináde poobraciame, potom prikryjeme a na chladnom mieste necháme do druhého dňa. Mäso však môžeme marinovať aj dlhšie. Namarinované mäso opečieme do zlatočervena. Podávame so šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.