Pridať recept

FOTORECEPT: Mäso s marinádou a pizza korením

Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

cestoviny
bravčové mäso
korenie na pizzu
olej
jemný kečup
mleté čierne korenie
hladká múka
soľ
vegeta
kyslá uhorka
paradajka
plátkový syr

postup

1.
Večer si vyberieme mäso. Pripravíme marinádu: olej, pizza korenie, kečup, vegeta. Zmiešame s mäsom. Ráno si mäso popražíme na cibuľke.
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
 
2.
Podlejeme vodou.
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
3.
Dusíme do mäkka.
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
4.
Ochutnáme, či je mäso dobre udusené a pridáme kečup, soľ, vegetu.
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
5.
Z vody a múky urobíme zátrepku a zahustíme a dochutíme.
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
6.
V slanej vode si uvaríme cestoviny do mäkka.
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
7.
Uvarené cestoviny scedíme a premyjeme.
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
8.
Na tanier si dáme odkvapkané cestoviny a omáčku s mäsom. Pridáme kyslú uhorku, paradajku, plátkový syr.
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Fotorecept: Mäso s marinádou a pizza korením
Zdroj: lampova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
TOP
Marinované bravčové mäso
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...