Medový krémeš
stredná
náročnosť
ingrediencie
250
g
hladká múka
100
g
práškový cukor
5
dkg
palmarín
1
ks
vajce
1
ks
vaječný žĺtok
1
PL
med
2
KL
sóda bikarbóna
Plnka
1
liter
mlieko
3
ks
žĺtok
2
PL
hladká múka
20
dkg
kryštálový cukor
250
g
palmarín
podľa chuti
čokoládová poleva
postup
1.
Všetko zmiesiť a dať postáť na 3 hodiny do chladničky.
2.
Rozdeliť na dva bochníky, rozvaľkať a dať na vymastený a pomúčený plech. Pečieme pri 200°C a za tepla dať dole z plechu na dosku.
3.
A plníme.
4.
Plnka: Vymiešame cukor s palmarínom. Vyvaríme mlieko, cukor vajcia a múka - uvaríme kašu. Vychladnutú kašu v malých množstvách vmiešavame do palmarínu. Vrch polejeme čokoládou (nemusíme).
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Araya.Askim
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.