Pridať recept

Marinovaná vyprážaná pečeň, VIDEORECEPT

ingrediencie

500 g
hovädzia pečeň
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
5 PL
jogurt biely
1 ks
vajce
1 KL
soľ
1 KL
korenie biele mleté
2 PL
olej

Na obalenie

strúhanka

Na vyprážanie

olej

postup vo videu vyššie

Veľmi chutné a jednoduché na prípravu. Stačí zvoliť už len prílohu podľa chuti a výborný obed, alebo večera je na stole😉

 

1.
Pečienku nakrájame na tenké plátky. Zmiešame jogurt, nastrúhanú cibuľu, cesnak, olej, soľ a mleté korenie. Marinádu dobre premiešame a vložíme do nej pečienku. Premiešame, zakryjeme a odložíme na 1 noc do chladničky. Namiesto hovädzej pečene môžete použiť aj inú.

 

 
2.

Na druhý deň pečienku vyberieme z chladničky a obalíme ju v strúhanke. Pečienku následne vypražíme v oleji z oboch strán.

3.

Takto pripravená pečienka je naozaj veľmi chutná. S prílohou ako ryža alebo zemiaky je vhodná na obed, alebo na večeru. Medzi žemľu ju kľudne môžete zabaliť aj do práce na desiatu. Prajem dobrú chuť!

Marinovaná vyprážaná pečeň, VIDEORECEPT
Marinovaná vyprážaná pečeň, VIDEORECEPT
Zdroj: Cesminaz
4.

Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube.

Marinovaná vyprážaná pečeň, VIDEORECEPT
Marinovaná vyprážaná pečeň, VIDEORECEPT
Zdroj: Cesminaz
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Čo je zdravšie: vajcia uvarené natvrdo alebo namäkko? Existuje iba jedna správna odpoveď
Čo je zdravšie: vajcia uvarené natvrdo alebo namäkko? Existuje iba jedna správna odpoveď
Vajíčka sú bohaté na bielkoviny a množstvo živín a sú aj chutné. Okrem toho sa dajú podávať na množstvo...
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Vývar s touto prísadou už nie je zdravý. Väčšina ju do polievky aj tak pridáva
Vývar s touto prísadou už nie je zdravý. Väčšina ju do polievky aj tak pridáva
Vývar patrí medzi najobľúbenejšie polievky a väčšina z nás si bez neho nevie nedeľný obed ani len...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
Zelený, sladký a veľmi zdravý: Jesť by sme ho mali takto
Zelený, sladký a veľmi zdravý: Jesť by sme ho mali takto
Jednou z prvých úrod v našich končinách je hrášok. Táto rastlinka s dlhou tradíciou je u nás...
TOP
Viete, prečo musíte dať pečienku pred varením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári,
Viete, prečo musíte dať pečeň pred varením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, bude krásne jemná, mäkká a už nikdy nebude horká
Úžasne jemná pečienka, ktorá sa rozplýva na jazyku? Stačí dodržiavať tieto zásady a pripravíte vždy tú...