Pridať recept

Vajíčková nátierka s pancettou

Vajíčková nátierka s pancettou
Zdroj: Frommykitchendotcom

ingrediencie

6 ks
vajcia
50 g
pancetta
2 ks
zavárané uhorky
1 PL
horčica
2 PL
kyslá smotana
2 PL
grécky jogurt
soľ
čierne korenie
citrónovej šťavy

postup

Chutná nátierka na raňajky i sviatočné jednohubky. Ak do nej pridáte grécky jogurt, obyčajná nátierka sa zmení na delikatesu.

1.

Vajcia uvaríme natvrdo a necháme vychladnúť. Vychladnuté rozrežeme, oddelíme bielka od žĺtok a bielka narežeme nadrobno.

 
2.

K bielkam následne dodáme uhorky ktoré sme nasekali nadrobno a pančetu (upečenú a vychladnutú). Žĺtky rozpučíme vidličkou, dodáme kyslú smotanu, grécky jogurt ,horčicu a citrónovú šťavu.

3.

Ochutíme soľou, čiernym korením a premiešame. Žĺtkovú zmes pridáme k bielkovej, podľa potreby ešte dochutíme a dobre premiešame. Podávame posypané pažítkou :)

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať