Pridať recept

Vegetariánske bolonské cestoviny

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

50 g
maslo
20 g
pór
1 ks
cuketa
7 ks
cherry paradajky
250 ml
Vegánska omáčka a la bolognese
1/2 dl
smotana na varenie
soľ, mleté čierne korenie
400 g
cestoviny
mozzarella

postup

Bolonská cestoviny na vegetariánsky spôsob – s cuketou, cherry paradajkami a mozzarellou.

1.

Pór nakrájame na kolieska a jemne opražíme na masielku.

 
2.

Pridáme k nemu nakrájanú cuketu a cherry paradajky - podusíme.

3.

Pridáme vegánsku omáčku a la bolognese. Necháme prevariť.

4.

Na záver pridáme trochu smotany na varenie. Do omáčky sa pridala štipka soli + mleté čierne korenie.

5.

Cestoviny uvaríme, prepláchneme studenou vodou, scedíme.

6.

Servírovanie: cestoviny dáme na tanier, polejeme omáčkou a na vrch pridáme nakrájanú mozzarellu. Ozdobíme bazalkou.

7.

Prajem dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Varenie cestovín
Nerobíte ich aj vy? Toto je 5 najčastejších chýb, ktoré pri varení cestovín robí každý!
Každý miluje cestoviny. Ich veľkou výhodou je, že sú hotové za pár minút a ich príprava je celkom...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...