FOTORECEPT: Quesadilla na vegetariánsky spôsob, s hubami aj s kúskom Slovenska
ingrediencie
postup
Inšpiroval ma Street food fest - prečo to neskúsiť doma? Výživné a chutné jedlo, ktoré ľahko prispôsobíte každému členovi domácnosti.
Pripravte si všetky potrebné ingrediencie.
Nakrájajte cibuľu, cesnak a papriku nadrobno a opečte na oleji.
Teraz pridajte huby a krátko poduste, kým chytia správnu farbu.
Osoľte, okoreňte, pridajte prepláchnutú kukuricu, fazuľu, nakrájané olivy, oregano a miešajte.
Teraz je na rade pár lyžíc pikantnejšej paradajkovej omáčky. Alebo rovno mexická chunky salsa.
Vyberieme si tortilu a na jej polovicu dáme syr - tak, aby okraje boli voľné.
Na syr navrstvíme pripravenú plnku. Opatrne, aby nevytekala.
Preložíme na polovicu. Opekáme na suchej rozpálenej panvici.
Opatrne cez stred plavcku otočte, aby nevypadla náplň a dopečte z druhej strany.
Podávajte so salsou alebo ako my - po slovensky: uhorkový šalát a ochutená kyslá smotana.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.