Rožky z kyslého mlieka
160
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
hladká múka
250
g
margarín
6
PL
kyslé mlieko al. kyslá smotana
soľ
postup
Rožky sú ideálne na Vianoce,ale my ich robievame aj cez rok.Recept mám od svojej mami,s ktorou som tieto rožky piekla keď som bola malá.Teraz ich pečiem so svojimi deťmi.
1.
Všetko spolu zmiešame, necháme odstáť 2 hodiny.
2.
Cesto rozvaľkáme, pokrájame na štvorce. Plníme ľubovoľnou plnkou(lekvár, orechy, mak).
3.
Pečieme pri 180 stupňoch cca 20 minút.
4.
Ešte teplé obaľujeme v zmesi práškového a vanilkového cukru.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.