FOTORECEPT: Neťahaný jablkový závin
55
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
250
g
hladká múka
50
g
maslo
1
trochu
soľ
1
ks
vajíčko
2
PL
ocot
3
PL
voda
plnka
Plnka
600
g
jablká
100
g
práškový cukor
80
g
maslo
60
g
jemná strúhanka
mletá škorica
postup
Kto nevie ťahanú štrúdľu, stačí upiecť aj neťahanú.
1.
Múku preosejeme, pridáme vajíčko, trochu soli, maslo, ocot, vodu a spracujeme na hladké cesto.
4.
Posypeme pokrájanými jabĺkami, cukrom, škoricou, rozpusteným maslom, posypeme strúhankou a zavinieme.
5.
Záviny preložíme na vymastený plech, potrieme maslom a polejeme trošku mliekom, popicháme vidličkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.