Pohár s celozrnnými piškótami a pudingom
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
ml
plnotučného mlieka
2
PL
kryštálový cukor
celozrnné piškóty
1
balíček
jahodový puding
postup
Na desiatu, do práce pripravujem pudingovė dezerty. Veľmi jednoduché. Dezert po vychladnutí zavrieme viečkom a mozeme si ho vziať so sebou kdekoľvek.
1.
Z mlieka, cukru a pudingoveho prášku s jahodovou príchuťou uvaríme hustý puding.
2.
Do uzavierateĺných pohárov dáme piškóty a zalejeme pudingom. Vrch tiez ozdobíme piškótami. Zvolila som celozrnnė.
3.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
vlastina1952
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.