Ľahký čokoládový koláčik
20
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
hrnčeky
polohrubá múka
3
hrnčeky
práškový cukor
1
vajce
3
hrnčeky
zákysanka (kefír)
1
balíček
vanilkový cukor
1
PL
sóda bikarbóna
2
PL
kakao
100
ml
olej
čučoriedkový džem
čokoláda na varenie
postup
Každý má občas chuť na jednoduchý rýchly hrnčekový koláčik :) Tento čokoládový ma nikdy neomrzí!
1.
Všetky ingrediencie spolu zmiešame.
2.
Cesto vylejeme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech.
3.
Pečieme polhodinku pri teplote 180 stupňov.
4.
Potom koláčik potrieme čučoriedkovým lekvárom.
5.
Spravíme si čokoládový kúpeľ. Polejeme koláčik čokoládkou a môžeme posypať kokosom alebo orieškami.
6.
Chuť koláčika je skvelá práve vďaka zakysanke :) Dobrú chuť!
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.