Boršč
145
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
ks
údené rebrá
500
g
bravčové mäso
3
ks
cvikla
300
g
nakrájaná sladká kapusta
2
ks
cibuľa
bobkový list, nové korenie, olej
postup
1.
Na oleji opražíme na hrubo narezanú cibuľu. Pridáme nakrájané bravčové mäso, necháme zatiahnuť. Pridáme vodu, vložíme údené rebrá. Varíme asi 1,5hod.
2.
Surovú cviklu očistíme, nakrájame na kocky a vložíme do polievky. Varíme cca 30min.
3.
Nakoniec pridáme nakrájanú kapustu, také množstvo, aby bola polievka hustá. Varíme do zmäknutia kapusty.
4.
Podávame s kyslou smotanou. Dobrú chuť! :)
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.