Bublanina s ananásom a kokosom
20
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
polohrubá múka
200
g
práškový cukor
100
g
rozpusteného tuku na pečenie
150
ml
šľahačková smotana 33
1
ks
vajce
1/2
balíček
kypriaci prášok do pečiva
1/4
KL
strúhaná citrónová kôra
1
konzerva
krájaný ananás
1
šálka
strúhaný kokos
2
hrste
hrozienka
postup
Aj ananás sa hodí do lahodného koláčika.
1.
Vajce, cukor a tuk v miske vyšľaháme do peny.
2.
Múku premiešame s práškom do pečiva a citrónovou kôrou. Potom pridáme šľahačkovú smotanu, múkovú zmes a premiešame.
3.
Pripravíme si plech. Natrieme tukom a vysypeme kokosom, alebo múkou.
4.
Cesto lejeme na plech. Na cesto pokladieme kúsky ananásu a posypeme hrozienkami a kokosom.
5.
Pečieme vo vyhriatej rúre na 170-180 stupňov cca 45 minút. Skúsime špajdľou, či je koláčik upečený.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
vlastina1952
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.