Domáca študentská pečať
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
čokoláda na varenie
70
g
Cera
ks
želé cukríky Ovomia
ks
oriešky
ks
hrozienka
postup
1.
Čokoládu rozpustíme s Cerou vo vodnom kúpeli.
2.
Oriešky nasekáme, použiť môžeme arašídy, vlašské orechy, mandle, pokrájame aj cukríky. Vsypeme do mierne vychladnutej čokolády a premiešame.
3.
Nalejeme do dezertových obalov alebo do menších košíčkov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.