Cícerová polievka
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
sterilizovaný cícer
1
ks
mrkva
1
balíček
mrazená zelenina miešaná (hrach, mrkva, fazuľové struky a iné)
3
PL
rastlinný olej
ks
mletá červená paprika, soľ, zeleninové dochucovadlo, hladká múka
postup
Zeleninové polievky sú u nás na stole vítané.
Na oleji orestujeme na plátky nakrájanú mrkvu, aby pustila farbu, pridáme trocha červenej papriky, podlejeme horúcou vodou. Osolíme, varíme. Pridáme aj mrazenú zeleninu podľa ponuky. Uvaríme. Pred koncom pridáme aj cícer z konzervy, premytý od nálevu. Dovaríme. Polievku môžeme zahustiť hladkou múkou zmiešanou v troche vody. Podávame s chlebíkom. Dobrú chuť.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.